Potvrđeni
ISO 9001:2015, Kosher
Najbolji
#1 u Hrvatskoj
Profesionalni
Imamo znanje i iskustvo
KONTAKTIRAJTE NAS

Kvaliteta

CERTIFIKATI

Kvalitetan proizvod = Zadovoljan kupac

Osnovno načelo po kojemu funkcionira naše poduzeće je ˝KVALITETAN PROIZVOD = ZADOVOLJAN KUPAC˝. Svaki pojedini proizvod izrađujemo u visokoj kvaliteti, što uključuje kvalitetne materijale, koje kupujemo od priznatih svjetskih dobavljača materijala.

Posjedujemo niz certifikata i ispitnih izvješća koji su dokaz naše kvalitete.

Naši proizvodi pogodni su za korištenje u više industrijskih grana, od građevinske industrije do prehrambene industrije. Za prehrambenu industriju se koriste materijali koji su pogodni za dodir s hranom te se proizvodni proces prilagođava kako bi spriječili bilo kakvo onečišćenje proizvoda. Svake godine se uzorci naših proizvoda predaju u Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar kako bi sačuvali kvalitetu naših proizvoda.

Temelj našeg poduzeća je zaštita okoliša i sprječavanje otpada. Držimo korak s vodećim firmama u svijetu i poštivanjem međunarodnih normi, pridržavanjem propisa, učinkovitim gospodarenjem otpadom, koristimo reciklirane materijale u svojoj proizvodnji i svi loši proizvodi melju se u mlinovima u prostorijama firme te se ponovno upotrebljavaju kako bi odlaganje otpada sveli na minimum. Također otkupljujemo reciklat iz drugih poduzeća, koje prerađujemo u svojoj proizvodnji te smo tako stalno u brizi za okoliš.

Sav otpad koji nastaje u poduzeću posebno odvajamo s ciljem očuvanja okoliša. Prilikom svakog otpada obraća se pozornost na vrstu materijala kako bi ih ispravno sortirali. Potvrda izbjegavanja i smanjivanja nastanka otpada je sustav vođenja politike brige za okoliš po certifikatu ISO 14001.