Plastics. Made in Croatia.

O nama

Tvrtka „Preplam“ obiteljska je tvrtka u kojoj rukovodstvo, zajedno sa svojim zaposlenicima kreira priču o rastu i razvoju brizganja plastike.

Od osnivanja 1959. godine do danas, stvaramo priču utemeljenu na stručnosti i bogatim iskustvima, sa sjedištem i proizvodnjom u Jakovlju, Hrvatska.

Dodatna vrijednost

Naša dodatna vrijednost rezultat je održivog razvoja, ulaganja u najsuvremeniju tehnologiju, razvoja i inovacije, praćenja najviših standarda kvalitete, ekološki osviještenoj budućnosti i brige za zaposlene.

U tvrtki posebnu pozornost posvećujemo digitalnim procesima koji nam omogućavaju optimizaciju internih procesa, rasterećenje i preraspodjelu radne snage na kreativnija i učinkovitija radna mjesta, kontinuiranost  procesa i proizvoda, te smanjenje grešaka što dovodi do povećanja konkurentnosti – kako na razini proizvoda tako i na razini usluga. Na kraju, tehnološki napredni i digitalno podržani procesi našim kupcima pružaju brzu i besprijekornu uslugu, te neometanu obradu narudžbi. 

Gledamo u budućnost

Svakodnevno ulažemo u budućnost, redovito nadograđujemo svoje proizvodne kapacitete, usavršavamo dizajn naših proizvoda i usmjeravamo naše inovacije prema ekološki osviještenoj budućnosti.
Svi naši proizvedeni plastični proizvodi mogu se 100 % reciklirati. Budući da je zaštita okoliša naš prioritet, već u opskrbnom lancu osiguravamo da se dio ulaznih materijala može reciklirati.

Razvoj je put, a ne krajnji cilj!

Kontinuirani razvoj ključ je uspjeha, stabilnosti i rasta, stoga u tvrtki uvijek težimo prema novim, raznolikim i raznovrsnim ciljevima.
Cilj da ostanemo vodeći proizvođač plastične ambalaže u Hrvatskoj nadopunjuje se s ciljem tehnološkog napretka, provođenjem istraživačkih i razvojnih aktivnosti, težnjom prema jednostavnijim procesima u tvrtki, širenje asortimana na nova tržišta i nove kupce – čime ćemo osigurati očuvanje sadašnjih, te stvaranje novih radnih mjesta.

Vjeruju nam