Plastics. Made in Croatia.

Kvaliteta

Ponosni smo vlasnici certifikata ISO 9001 i KOŠER

Kvaliteta i njezino postizanje jedna je od najvećih vrijednosti kojima težimo u tvrtki „Preplam“. Stalna briga, prvenstveno za kvalitetu odnosa i za postupke, procese, te proizvode nit je vodilja koju ponosno krunimo dobivenim certifikatima ISO 9001 i KOŠER – naš rad po ocjeni donositelja ocjene odražava sve osobine i kvalitete vlasnika certifikata ISO 14001.

ISO 9001 – Certifikat sustava praćenja kvalitete

Kao vlasnici certifikata ISO 9001 ispunjavamo zahtjeve norma koji se prvenstveno fokusiraju na performanse i učinkovitost sustava upravljanja kvalitetom u ispunjavanju zahtjeva kupaca, a istovremeno se u potpunosti vodi računa o djelatnicima uključenima u sam proces.

Certifikat KOŠER

Certifikat Košer je dokument koji dokazuje da je hrana pripremljena u skladu s židovskom vjeroispoviješću. Dokument uz vjerska pravila dokazuje da su proizvodi kvalitetni, primjereni za zdravlje ljudi i pouzdani za upotrebu.

Rad sukladno načelima Certifikat ISO 14001 – Sustav postupanja s okolišem

Unatoč činjenici da (još) nismo službeni nositelji navedenog certifikata, poslujemo prema načelima i ispunjavamo uvjete koje propisuje certifikat ISO 14001. Na području zaštite okoliša stoga donosimo i provodimo mjere na najvišoj razini za učinkovitije korištenje resursa i smanjenje količine otpada.

Prednosti

plastične ambalaže

Sama po sebi je izuzetno lagana s nevjerojatnom nosivošću.

Ima mogućnosti velike postojanosti prilikom kontakta s kemikalijama i vanjskim utjecajima.

Izrazito dobra za oblikovanje i modeliranje (dekoracije, bojanje, izrada u prozirnoj izvedbi)